Wrap Up | November 2017

Afgelopen maand was een nogal… Nederlandse maand! Ik heb alleen maar boeken gelezen van Nederlandse auteurs. Best opmerkelijk voor mezelf, want ik lees eigenlijk maar weinig origineel Nederlands… 

Ik begon de maand met Zoek het maar uit van Chantal van Gastel. Dit boek had ik al heel lang op mijn TBR staan en stond ook al lang in mijn kast. Maar omdat het al een wat ouder boek is, was er toch telkens weer een ander verhaal dat mijn aandacht genoot. Totdat ik laatst op zoek was naar een boek waarvan ik ook een eBook had voor in de trein. Zodoende kwam ik uit bij het boek van Chantal.

Ik moest in het begin enorm inkomen, maar na de helft zat ik er helemaal in en vond ik het boek erg tof. Zo mooi geschreven en zo’n hartverscheurend eind. In mijn recensie lees je mijn uitgebreide mening van dit boek!

Daarna viel Vrienden voor het leven van Astrid Harrewijn op de mat. Wat keek ik hier naar uit zeg! Het is bijna een jaar geleden dat ik een interview had met Astrid en ze me al het een en ander vertelde over dit boek. Na een jaar wachten had ik het dan eindelijk in mijn handen. Je kunt begrijpen dat ik niet kon wachten om dit te gaan lezen.

Het is weer een heerlijk boek. Een echte Harrewijn. Hier en daar vond ik er wel wat minpuntjes aan zitten, maar over het algemeen heb ik enorm genoten. Kiki is zo’n leuke hoofdpersoon en je ziet haar zo ontwikkelen. Ik vond het een eer dat ik een kijkje in haar leven mocht nemen. Een uitgebreide recensie volgt zeer binnenkort!

Hierna begon ik in de verhalenbundel Wonderland. Waarin 10 YA-verhalen van Nederlandse (en Belgische) bodem staan. Ik ben nu op de helft en ben enorm verrast door dit boek. Op een positieve manier. Ik ga daar nu snel in verder lezen zodat ik jullie binnenkort ook hierover meer kan vertellen!

Wat heb jij afgelopen maand allemaal gelezen? 

Geef een reactie

CommentLuv badge