Soms een kleine radiostilte

De juiste balans zoeken is moeilijk. Althans, ik vind dat enorm moeilijk. Om alles wat ik wil doen en leuk vind een plekje te geven in het drukke leven van tegenwoordig is lang niet altijd makkelijk. Vaak schieten enkele dingen er bij in, bloggen is er daar eentje van.

Ik ga niet ontkennen dat ik mijn blog een beetje aan het verwaarlozen ben. It is what it is. En momenteel vind ik het niet eens heel erg eigenlijk. Er is zoveel te doen, zoveel te ontdekken… daar wil ik de tijd voor nemen. Dat ik niet alles kan, daar ben ik ook wel achter gekomen. Soms is het me gewoon ineens te veel en moet ik een stapje terug doen. Daardoor ben ik de laatste tijd ook steeds meer gaan kiezen voor dingen die ik echt leuk vind om te doen, die mij energie geven.

Bloggen is echter één van de dingen die mij niet altijd meer energie geeft. Momenteel is het soms te veel een verplichting. Daarbij komt ook kijken dat ik doorgaans zoveel tijd kwijt ben met mijn andere activiteiten (werken en vooral Aylin <3) dat ik amper de tijd heb om te lezen. Laat staan om te bloggen!

Mijn meisje <3

Zoals je wellicht is opgevallen heb ik de afgelopen week dan ook amper geblogd. Ik had eerst een hele rits vooruit gepland, maar aan die vooraf ingeplande stukkies was een eind gekomen. Daar ik vaak overdag werk en ’s avonds bij Aylin ben, is er niet veel tijd meer over voor andere dingen. Als ik eindelijk thuis kom van de manege, ben ik vaak zo op, dat ik nog even thee drink, douche en naar bed ga. Om de volgende dag hetzelfde ritueel te herhalen. Op mijn vrije dagen moet ik dan vaak achterstalling onderhoud bijwerken, zoals administratie, poetsen, boodschappen etc. De puf om te bloggen ontbreekt tegenwoordig.

Ik merk dat ik het momenteel ook lastig vind om een goede balans te vinden tussen werk, Aylin en alle andere dingen die ik leuk vind om te doen. Sommige dingen schieten er momenteel ook bij in of vind ik even niet zo leuk om te doen. Daarbij wil ik gewoon heel graag lekker veel naar Aylin toe en van haar genieten. Ik wil geen moment met haar missen en wil lekker met haar knuffelen en bezig zijn. Daardoor zal het de komende periode vast veel vaker gebeuren dat er even geen artikelen online verschijnen. Geen zorgen, ik ben niet verdwenen! Ik heb alleen even een nieuwe liefde gevonden waar al mijn tijd en aandacht op dit moment naartoe gaat!

4 Reacties op “Soms een kleine radiostilte”

  1. Je moet doen waar je gelukkig van wordt. Ik wordt ook niet altijd blij van bloggen en dan laat ik het ook wel eens liggen.

    1. Idd! En op dit moment wordt ik vooral gelukkig van andere dingen, hihi.

  2. Tja, keuzes. Pfffff, niet altijd gemakkelijk. Maar met Aylin in de buurt zijn die keuzes zo gemaakt😍

  3. Ik ben het helemaal eens met Annabel. Gewoon datgene doen dat jou gelukkig maakt. Momenteel is dat duidelijk Aylin. Die foto van jullie tweetjes is echt super mooi. Jullie staan er allebei stralend op. Geniet maar volop van al die leuke dingen. Het lopen, je paard, …
    zwartraafje heeft onlangs Foto-update #108 geplaatst.

Geef een reactie

CommentLuv badge