Reading Bingo Challenge in 2017

Yes! Hij is er eindelijk! Een nieuwe kaart voor de Reading Bingo Challenge. Zoals ik de afgelopen jaren ook al deed, heb ik ook dit jaar weer een leuke bingokaart gemaakt met leesuitdagingen erop. Deze kaar kunt je gedurende 2017 invullen met je gelezen boeken. Hoe snel krijg jij de kaart vol!

Het afgelopen jaar waren er al mensen die super snel de kaart vol houden. Wauw, wat een superlezers zijn jullie! Hoe snel lukt het jullie dit jaar om de kaart vol te krijgen?

Nog even de ‘spelregeltjes’, al mag je natuurlijk altijd zelf de regels bedenken, haha. Maar voor wie nog niet bekend is met het concept: het is echt simpel. Print de bingokaart uit of sla hem digitaal op! Heb je een boek uitgelezen dat past bij de omschrijving van één van de vakjes? Dan mag je het vakje wegstrepen. (Tip: als je het digitaal doet kun je de cover van het boek op het vakje knutselen of print de cover uit, knip hem op maat en plak hem op ;-)). Heb je de hele kaart vol? Dan heb je bingo! En als je het dan nog een beetje uitdagend wil maken voor jezelf: elk boek mag maar voor 1 vakje staan en als je een boek eenmaal ergens hebt ingevuld, mag je niet meer wisselen ;-P.

Oké, nu heb ik wel weer genoeg gebrabbeld. Tijd voor de kaart voor de Reading Bingo Challenge 2017!

En, vinden jullie het wat? Ik vind het een steeds grotere uitdaging worden om leuke, originele vakjes te bedenken, haha. En een goede balans te maken tussen wat makkelijkere boeken, maar ook wat lastigere uitdagingen. Hopelijk ben ik daar in geslaagd en doen jullie ook dit jaar weer mee met de bingo! In that case: heel veel lees- en bingoplezier ;-).

Zelf ga ik overigens ook de kaart invullen. Ik ben heel benieuwd hoe ver ik met deze ga komen. Dit jaar was het voor het eerst dat ik de kaart eindelijk helemaal netjes heb kunnen invullen, dus hopelijk gaat dat me in 2017 ook weer lukken! Ik heb er in ieder geval zin in om hieraan te beginnen.

Ga jij ook meedoen met de Reading Bingo Challenge? 

15 Reacties op “Reading Bingo Challenge in 2017”

 1. Jaaaa, ik doe weer mee hoor! 😀
  Jessica heeft onlangs Winactie | Duizend Hoog – Katharine McGee geplaatst.

  1. Jaaaaaaa! Leuk! Heb je die van 2016 al vol ondertussen?

   1. Ik zal komende week even kijken of ik die laatste twee nog kan wegstrepen, of dat ik nog even een boek moet lezen in de laatste week welke er bij past, haha.
    Jessica heeft onlangs Filmrecensie | Fantastic Beasts and Where to Find Them geplaatst.

    1. Hahaha. Ik heb ‘m ondertussen vol!

 2. Het lijkt me inderdaad om iedere keer een nieuwe Bingo samen te stellen zonder in herhaling te vallen. Deze ziet er alleszins weer heel erg leuk uit. De kans is dus groot dat ik weer mee doe.
  zwartraafje heeft onlangs Stil van jou – Sophie Jackson geplaatst.

 3. Ik doe dit jaar ook weer graag mee 🙂 De bingokaart van dit jaar is zo goed als gevuld (buiten die van ‘een slecht boek’), ik loop alleen erg achter met mijn reviews ^^;

 4. Ah wat gaaf. Ik zag deze al voorbij komen op Reviews and Roses. Super leuk idee, dus ik ga de uitdaging aan hoor! Ik zal binnenkort een aankondiging op mijn blog maken en al eens gaan kijken welke boeken ik voor deze challenge ga lezen!

  1. Leuk! Veel succes met invullen komend jaar!

 5. […] Leeschallenges Ik doe dit jaar mee aan de Boekenbingo van The Book Diaries en aan de BooksEverAfter ABC van de BooksEverAfter goodreads […]

 6. jaaa ik doe weer mee heb 2016 op de valreep vol gekregen nu hopelijk eerder klaar

 7. […] bedacht door Jessica van Reviews & Roses en geïnspireerd door de Boekenbingo van Madelon van The Book Diaries. Je moet in een jaar tijd proberen om je kaart vol te krijgen. Er zijn maar 2 […]

 8. Leuk! Ik doe mee 🙂

 9. […] ik dat in 2016 niet deed, maar dit jaar ga ik het in ieder geval weer doen. Ik zag de kaart bij Madelon voorbij komen en had direct al voor een paar vakjes een idee. Maar ik ben streng voor mijzelf en ik […]

 10. […] nieuw jaar … betekent ook een nieuwe Reading Bingo Challenge van Madelon. Binnenkort moet ik zeker eens kijken of ik er al enkele kan invullen met de boeken die ik tot nu […]

Geef een reactie

CommentLuv badge