Friday Five | Boeken die met dezelfde letter beginnen als mijn naam

Wow, dat was nog één van de moeilijkste zoektochten in mijn kast. Boeken die beginnen met dezelfde letter als mijn naam… In mijn geval dus de M, maar dat is niet zo makkelijk. Kijk je mee welke boeken ik vond voor de Friday Five van vandaag?

Ik heb het zelfs niet voor elkaar gekregen om vijf boeken te vinden. Ik had er maar vier in de kast staan… De helft daarvan heb ik al gelezen, de andere helft echter nog niet.

De twee boeken die ik nog niet gelezen heb zijn: Matched van Ally Condie en Man O Man van Marcha de Groof. Die eerste kocht ik ooit in Engeland voor 1 penny. Spaar een hele zomervakantie lang punten bij de Waterstones met een studentenpas en aan het eind heb je een gratis boek. Want laten we eerlijk zijn: wat is nou weer 1 penny. Ik wil deze serie al heel lang lezen, maar op de een of andere manier komt het er telkens toch niet van. Terwijl hij me wel echt heel gaaf lijkt… misschien toch snel een verandering in brengen.

Het tweede boek zat ooit eens in zo’n Chicklitpakket dat ik had gekocht. Hij ligt hier al super lang en het lijkt me op zich geen onaardig boek. Ik moet alleen wel echt even in de stemming zijn voor een chicklit zoals deze om erin te beginnen en dan moet er ook niet nog iets van mijn favoriete auteurs liggen te wachten, haha.

De boeken die ik wel gelezen heb zijn Miss Verstand van Astrid Harrewijn en Misschien Ooit van Colleen Hoover. Allebei echt topboeken! Het boek van Astrid… tja, wat moet ik daar over zeggen wat ik niet al eens heb gedaan. Heerlijk boek, heerlijke serie, heerlijke auteur. Daar kan niet fout gaan.
Misschien Ooit is dan weer een heel bijzonder boek. Compleet anders dan de andere boeken, maar het leuke hieraan is dat er ook een echte soundtrack bij zit met de nummers die de hoofdpersoon uit het boek schrijft. Hoewel ik het verhaal zelf niet het beste vind dat Colleen heeft geschreven, is dit toch weer een boek geweest dat ik met veel plezier las!

Wat is jouw favoriete boek dat begint met dezelfde letter als je naam?

One Reply to “Friday Five | Boeken die met dezelfde letter beginnen als mijn naam”

Geef een reactie

CommentLuv badge